Orthopedisch Centrum Máxima

specialist in houding en beweging

Orthopedisch Centrum Máxima (OCM) is hét centrum voor houding en beweging in regio Eindhoven. Als gespecialiseerd centrum zijn onze orthopeden toonaangevend op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat zoals heup, knie en schouder. Het OCM is gespecialiseerd in (sport)trauma's, revisiechirurgie en kinderorthopedie.

   
Wij zijn in staat orthopedische problemen in een context te zien. Wij geloven niet in een eenvoudige oplossing voor alle medische problemen, veel ervan zijn namelijk met elkaar verbonden. Op deze manier voorkomen wij de ongemakken en risico’s van onnodig opereren. Wij zoeken altijd naar de kern van het probleem en werken vervolgens samen met collega’s en patiënten aan duurzame oplossingen en niet aan symptoom bestrijding.

   
Voor de patiënt betekent onze aanpak dat wij ze niet betuttelen, maar serieus nemen. Wij willen artsen zijn die patiënten niet uit de hoogte benaderen, maar in overleg transparant beslissingen nemen. Wij willen de patiënt hierin zoveel mogelijk betrekken en bieden alles om die betrokkenheid te vergroten. Wij spreken de patiënt hier ook op aan. En verwachten dat patiënten zich maximaal inzetten voor hun eigen blijvend herstel. Op die manier nemen wij samen de verantwoordelijkheid, met respect voor de verschillende rollen daarin, niet gelijk maar wel gelijkwaardig.

   
De orthopeden hebben spreekuur in zowel MMC locatie Eindhoven en Veldhoven. Voor planbare operaties kunt u terecht in Eindhoven. Voor risicovolle operaties, acute (traumatologie) en complete zorg kunt u terecht in Veldhoven.

   

Maatschap Orthopedie Groot Eindhoven

De orthopeden van het OCM hebben sinds kort hun expertise gebundeld met de orthopeden van het Catharina Ziekenhuis. Deze samenwerking heeft geleid tot de Maatschap Orthopedie Groot Eindhoven (MOGE): http://www.orthopedie-grooteindhoven.nl.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Orthopedisch Centrum Máxima

Op werkdagen zijn wij van 08.30 - 17.00 bereikbaar.

Orthopedie algemeen:

(040) 888 86 00

Orthopedie kinderen:

(040) 888 86 20

Routebeschrijving