Orthopedisch Centrum Máxima Over ons Orthopedisch Centrum Máxima

Orthopedisch Centrum Máxima

specialist in houding en beweging

   

Orthopedisch Centrum Máxima (OCM) is hét centrum voor houding en beweging in regio Eindhoven. Als gespecialiseerd centrum zijn onze orthopeden toonaangevend op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat zoals heup, knie en schouder. Het OCM is gespecialiseerd in (sport)trauma's, revisiechirurgie en kinderorthopedie.

   
Wij zijn in staat orthopedische problemen in een context te zien. Wij geloven niet in een eenvoudige oplossing voor alle medische problemen, veel ervan zijn namelijk met elkaar verbonden (“the toe bone is connected to the heel bone”). Op deze manier voorkomen wij de ongemakken en risico’s van onnodig opereren. Wij zoeken altijd naar de kern van het probleem en werken vervolgens samen met collega’s en patiënten aan duurzame oplossingen en niet aan symptoom bestrijding.

   
Voor de patiënt betekent onze aanpak dat wij ze niet betuttelen, maar serieus nemen. Wij willen de artsen zijn die patiënten niet uit de hoogte benaderen, maar in overleg transparant beslissingen nemen. Wij willen de patiënt hierin zoveel mogelijk betrekken en bieden alles om die betrokkenheid te vergroten. Wij spreken de patiënt hier ook op aan. En verwachten dat patiënten zich maximaal inzetten voor hun eigen blijvend herstel. Op die manier nemen wij samen de verantwoordelijkheid, met respect voor de verschillende rollen daarin, niet gelijk maar wel gelijkwaardig.

   
De orthopeden hebben spreekuur in zowel MMC locatie Eindhoven en Veldhoven. Voor planbare operaties kunt u het best terecht in Eindhoven. Locatie Veldhoven is gespecialiseerd in acute en complete zorg (traumatologie).

   

Maatschap Orthopedie Groot Eindhoven

De orthopeden van het OCM hebben sinds kort hun expertise gebundeld met de orthopeden van het Catharina Ziekenhuis. Deze samenwerking heeft geleid tot de Maatschap Orthopedie Groot Eindhoven (MOGE): http://www.orthopedie-grooteindhoven.nl .

Deel deze pagina:
|
Meer informatie

   

Meer MMC websites: